VILKA ÄR VI?

Tinderbild.se grundades 2020 för att hjälpa människor att lyckas med onlinedejtandet. Vi är tre fotografer med utgångspunkt i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi är inte sponsrade av eller affilierade med något annat bolag – vi är vår egen grej!

Kim Jonsson

Malmö

Grundaren till Tinderbild.se och frilansande porträtt- och modefotograf. Om jag med hjälp av min kamera kan hjälpa en enda person här i världen att hitta kärleken så har det varit värt det.

‎‎‎‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎info@tinderbild.se

‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎@kimjphoto

‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎ 070-868 98 21

‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ kim-jonsson.se

Ben Alexis

Stockholm

I studied photography in Canada during high school and immediately fell in love with the process of shooting and developing my own film.

Now a resident of Stockholm, my passion for photography has developed into a full-time endeavour focussing on portrait, fashion and product photography.

‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎@bencobraalexis

‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ benalexis.net

David Saavedra

Göteborg

Jag har jobbat som fotograf i Göteborg i ca 5 år, men mitt fotointresse sträcker sig längre tillbaka än så. Kameran är alltid med och jag fotograferar allt från bilar och arkitektur till fester och event, men mitt huvudsakliga intresse är porträtt och modefotografering. Jag trivs med att möta nya människor och ser det som en viktig del av mitt arbete att försöka hjälpa mina modeller att känna sig bekväma framför kameran, inte bara för att bilderna blir bättre då utan även för att det är roligare.

‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎@davidsaavedra80

‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ davidsaavedraphoto.com