Vilka är vi?

Tinderbild.se grundades 2020 för att hjälpa människor att lyckas med onlinedejtandet. Vi är tre fotografer med utgångspunkt i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi är inte sponsrade av eller affilierade med något annat bolag – vi är vår egen grej!

Kim Jonsson

Porträtt- & modefotograf

Social fotograf som brinner för att hitta det personliga och vackra i sina bilder. Har blivit publicerad i flera modetidningar och samarbetar nära med flera modellagenturer i södra Sverige.


info@tinderbild.se
@kimjphoto
070-868 98 21


Ben Alexis

Porträtt- & modefotograf

Utbildad fotograf från Kanada med förkärlek till analog film. Har haft flera utställningar för sina bilder och jobbar dessutom själv som modell.

‎@bencobraalexis
benalexis.net

David Saavedra

Porträtt- & modefotograf
Göteborg

En tvättäkta modefotograf och expert på att hitta unika vinklar. Har fotograferat allt från arkitektur till evenemang men den huvudsakliga inriktningen har varit fashion.

@davidsaavedra80
davidsaavedraphoto.com

Alla förtjänar en ärlig chans

Oavsett hur du ser ut eller vem du är så vill vi ge dig de bästa förutsättningarna för att hitta din livspartner. Tinder, Badoo, Bumble och andra dejtingappar är designade på ett sätt där bäst bild vinner. De glorifierade fototävlingar. Vår uppgift som fotografer är att få dig att vinna den tävlingen.

Vi har fotograferat tinderbilder i hela Sverige sedan 2020. Vi har hjälpt människor från alla åldrar och kategorier att gå från noll till flera matchningar per dag. Även om vi tar en slant för jobbet så är det ännu mer värt att se vilken stor skillnad en bra bild kan göra för en människas kärleksliv. Vi är mycket stolta över vårt jobb och ser fram emot att hjälpa även dig. 

Så jobbar vi