VILKA ÄR VI?

Tinderbild.se grundades 2020 för att hjälpa människor att lyckas med onlinedejtandet. Vi är tre fotografer med utgångspunkt i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi är inte sponsrade av eller affilierade med något annat bolag – vi är vår egen grej!

Maila oss gärna på info@tinderbild.se.

Kim Jonsson

Malmö

Den smalfeta hjärnan bakom Tinderbild.se och även frilansande porträtt- och modefotograf. Om jag med hjälp av min kamera kan hjälpa en enda person här i världen att hitta kärleken – då har det varit värt det! 

‎‎‎‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎info@tinderbild.se

‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎@kimjphoto

‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎ 070-868 98 21

‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ kim-jonsson.se

Ben Alexis

Stockholm

I studied photography in Canada during high school and immediately fell in love with the process of shooting and developing my own film.

Now a resident of Stockholm, my passion for photography has developed into a full-time endeavour focussing on portrait, fashion and product photography.

‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎@bencobraalexis

‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ benalexis.net

Jonas Gren

Göteborg

Jag är en fotograf placerad i Göteborg med inriktning street och porträtt. Mina erfarenheter består av allt från CV-bilder till artistbilder och oavsett vem jag har framför kameran så söker jag alltid genuinitet framför onaturligt poserande. Det ska kännas och se äkta ut, därför är det inte viktigt för mig att mina klienter har några tidigare erfarenheter av att bli fotograferade. Hoppas vi ses snart!

‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎@jonasgren

‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ jonasgren.com