Den ultimata guiden till att ta bra tinderbilder som kille

maj 21, 2024

I den digitala dejtingvärlden är Tinder kung, och bilderna dina kronjuveler. Att skapa en profil med tinderbilder som osar attraktion och väcker nyfikenhet kan ge dig en rejäl fördel i jakten på kärleken. Men hur tar man bilder som får matchningarna att svepa höger?

Detta vill du signalera till kvinnor

Men vad vill du egentligen signalera till kvinnor med dina tinderbilder? I detta blogginlägg kommer vi att dyka ner i fem nyckelfaktorer som kan öka dina chanser att hitta den perfekta matchningen.

Socialt värde

Kvinnor är sociala varelser som värdesätter social förmåga högt. Om du visar att du är en utåtriktad person som omger dig med, och är omtyckt av andra människor så bekräftar det undermedvetet att du är en pålitlig och intressant person. Du kan exempelvis ta bilder där du umgås med vänner eller befinner dig med en grupp andra människor (så länge du är i fokus av bilden).

Ledare av andra män

Att vara chef för en avdelning, eller VD, IT-chef eller finanschef, är exempel på detta. Det kan också vara om du är en coach av något slag, influencer eller liknande. Kvinnor dras instinktiv till män som är på toppen av näringskedjan, så att genom dina tinderbilder visa att du har ledaregenskaper kan ge enormt goda resultat för dina matchningar. Detta kan du exempelvis göra genom att ha statuskläder som en kostym i någon intressant miljö, när du talar inför en publik eller liknande.

Vilja att uttrycka känslor

Kvinnor dras till män som är bekväma med sina känslor, vare sig det är glädje, sorg eller passion. Vad detta betyder är hlet enkelt att man uttrycker sig känslomässigt när man berättar historier om sig själv, med sitt kroppsspråk, tonalitet och ansiktsuttryck. Att le när man berättar om ett positivt minne eller sänka rösten när man talar om någonting sorgligt. Att uttrycka känslor i sina tinderbilder, framför allt genom att le och skratta, kan vara oerhört kraftfullt.

Förhandsvald av andra kvinnor

Kvinnor lyssnar på andra kvinnor vilket kan användas till din fördel. Genom att umgås med och synas tillsammans med andra kvinnor signalerar att du redan har blivit bekräftad tidigare, vilket ökar sannolikheten att nya kvinnliga bekanta känner sig trygga med dig . Enligt vissa datingexperter är detta en av de starkaste attraktionstriggers som existerar.

Det betyder inte att du ska ha tinderbilder när du kramas med ditt ex! Men du kan absolut använda bilder där du umgås med kvinnor på ett ickeromantiskt, socialt eller lekfullt sätt.

En modig risktagare

Att driva ett eget framgångsrikt företag, flytta utomlands eller byta karriär mitt i livet – allt detta visar att du är en våghals. Det signalerar mod och drivkraft, en vilja att prova nytt och inte backa för utmaningar. Att ta risker och lyckas kan inspirera och attrahera kvinnor. De ser dig som en person som inte är rädd för konsekvenserna utan vågar satsa för att uppnå dina mål. Exempel på bilder skulle kunna vara när du jobbar med ditt företag, gör någon intensivt sportaktivitet eller när du är utomlands i någon äventyrlig miljö.

En beskyddare

Att visa omtanke för husdjur, familj eller nära vänner visar att du är känslomässigt intelligent. Det betyder att du kan uppleva och uttrycka känslor, vilket kan skapa en djupare koppling med kvinnor. Det enklaste sättet att visa detta i tinderbilder är genom att hålla i ett litet djur som en hundvalp, kattunge eller liknande.

Boka en professionell fotograf för att ta kvalitativa tinderbilder

Din profilbild på Tinder är ofta det första potentiella partners ser, och det kan vara avgörande för om de swipear höger eller vänster. Att investera i en professionell Tinderfotograf kan vara en smart strategi för att öka dina chanser att hitta kärleken.

Vad gör en Tinderfotograf?

En professionell Tinderfotograf har den kunskap och expertis som krävs för att ta tinderbilder som fångar din personlighet och visar dig från din bästa sida. De vet vilka typer av bilder som fungerar bäst på dejtingappar och kan guida dig genom hela processen, från styling och posering till redigering och bildval.

Fördelarna med att använda en Tinderfotograf

 • Bättre bilder: En professionell fotograf kan ta tinderbilder som är vällaga, välbelysta och smickrande. De kan också använda redigeringsverktyg för att framhäva dina bästa drag och dölja eventuella brister.
 • Ökar självförtroendet: Att ha professionella bilder på din profil kan ge dig en rejäl boost av självförtroende. När du vet att du ser bra ut på bild kommer du att känna dig mer bekväm och avslappnad när du interagerar med potentiella partners.
 • Fler matchningar: Studier har visat att profiler med professionella bilder får fler matchningar och likes. Detta beror på att högkvalitativa bilder signalerar att du tar din dejting på allvar och att du är en attraktiv och intressant person.

Att investera i en professionell Tinderfotograf kan vara en klok investering i ditt dejtingliv. Med rätt bilder kan du öka dina chanser att hitta den perfekta partnern.

Bygg upp ett arkiv med bilder som visar vem du är

Att ha en samling bilder av dig själv som visar olika sidor av din personlighet kan vara en värdefull tillgång inte bara för dating utan även privat och professionellt. Visst fick du fina bilder från Tinderfotografen, men det är bara början! Att fortsätta ta bra bilder på dig själv i vardagen kan ge dig en guldgruva av material att använda på sociala medier, dejtingprofiler, jobbansökningar och till och med kreativa projekt.

Fånga livets ögonblick

Glöm inte att ta bilder på dig själv när du gör saker du tycker om, vare sig det är att resa, umgås med vänner, spela sport, eller bara koppla av hemma. Att visa upp dina intressen och din livsstil ger en mer nyanserad bild av vem du är som person.

Var inte rädd för att be om hjälp

Vi killar är usla på att ta bilder av oss själva! Men gör det till en vana att be vänner eller familj att ta bilder på dig ibland. De kan ge dig en annan vinkel och fånga spontana ögonblick som du kanske inte kan fånga själv. Bilder tagna av andra människor signalerar dessutom att du har ett socialt värde. Selfies signalerar tvärtom ensamhet vilket bör undvikas.

Experimentera och ha kul!

Det finns inga rätt eller fel när det gäller att ta bilder på dig själv. Det viktigaste är att du har kul och att bilderna representerar den du är. Var kreativ, prova nya poser och miljöer, och lek med olika uttryck.

Var modemedveten och klä dig snyggt

I den digitala dejtingvärlden är första intrycket allt. Din profilbild på Tinder är ofta det första potentiella partners ser, och det kan vara avgörande för om de swipear höger eller vänster. Men visste du att din klädstil också spelar en viktig roll för att fånga deras uppmärksamhet?

Mode visar din personlighet

Dina kläder kan ge en subtil ledtråd till din stil, dina intressen och din livsstil. En välsittande skjorta och jeans visar en avslappnad men stilsäker sida, medan en blazer och slips kan ge en mer sofistikerad framtoning. Välj kläder som representerar vem du är och vad du letar efter hos en partner.

Schyssta kläder kommer boosta din självkänsla

Att känna sig bekväm och snygg i sina kläder kan ge dig en boost av självförtroende som lyser igenom på dina bilder. När du känner dig bra i det du har på dig utstrålar du en positiv energi som lockar till sig andra.

Mode visar att du tar ditt dejtande på allvar

Att investera tid och energi i din klädstil visar att du bryr dig om hur du presenterar dig själv och att du tar dejting på allvar. Det signalerar till potentiella partners att du är seriös och att du letar efter en meningsfull relation.

Allmänna modetips för män

 • Passform är allt: Se till att dina kläder sitter bra och smickrar din kroppsform. Undvik kläder som är för lösa eller för tajta.
 • Välj kvalitetsmaterial: Att investera i några nyckelplagg av god kvalitet kommer att se mer sofistikerat ut och hålla längre än billigare alternativ.
 • Håll det enkelt: En klassisk look med neutrala färger och rena linjer är alltid tidlös och attraktiv.
 • Var uppmärksam på detaljer: Små detaljer som en snygg klocka eller ett välvårdat skägg kan göra stor skillnad.
 • Var dig själv: Det viktigaste är att du känner dig bekväm och självsäker i din egen stil.

Kläder som är attraktiva för kvinnor

 • Vårdat och rent: Kvinnor uppskattar män som ser ut att ta hand om sig själva. Se till att dina kläder är rena, pressade och i gott skick.
 • Snygga jeans: Ett par välsittande jeans är en garderobsbas som alltid fungerar. Välj en modell som smickrar din kroppsform och kombinera dem med en snygg skjorta eller t-shirt.
 • En snygg skjorta: En vit eller blå skjorta är en klassisk look som alltid ser bra ut. Välj en skjorta av god kvalitet och se till att den sitter bra på dig.
 • En välsittande blazer: En blazer kan ge din outfit en mer sofistikerad touch. Välj en blazer i en neutral färg som du kan använda till både vardags och fest.
 • Snygga skor: Ett par snygga skor kan fullända din look och visa att du bryr dig om detaljer. Välj skor som passar din stil och som du känner dig bekväm i.

Visa din livsstil, inte bara ditt ansikte

Visst, en snygg porträttbild kan fånga blickfånget, men vill du verkligen visa att du är mer än bara ett vackert ansikte? Att inkludera livsstilsbilder i din Tinderprofil ger dig chansen att visa upp din personlighet, dina intressen och hur du spenderar din tid. Detta kan göra dig mer attraktiv för potentiella partners som delar dina värderingar och intressen.

Varför livsstilsbilder är viktiga

De visar att du har ett liv: Att sitta på en café och läsa en bok, vandra i naturen eller spela fotboll med vänner visar att du har en aktiv och intressant livsstil.

De visar din personlighet: En bild på dig själv när du spelar gitarr eller dansar visar passion och kreativitet. En bild på dig själv när du lagar mat eller hjälper till på ett volontärprojekt visar omtanke och engagemang.

De ger samtalsämnen: En bild på dig själv på en resa kan leda till en konversation om dina favoritdestinationer. En bild på dig själv med ditt husdjur kan visa att du är djurvänlig och omtänksam.

Exempel på attraktiva aktiviteter för kvinnor

 • Utomhusaktiviteter: Vandring, camping, klättring, cykling, simning, yoga, trädgårdsarbete.
 • Kreativa aktiviteter: Måla, teckna, spela musik, sjunga, dansa, skriva, fotografera.
 • Sociala aktiviteter: Middagar med vänner, biobesök, konserter, festivaler, volontärarbete.
 • Resor: Bilder från dina resor visar att du är nyfiken och äventyrlig.
 • Husdjur: Att visa upp din kärlek till djur visar att du är omtänksam och ansvarsfull.

Tips

 • Var autentisk: Välj bilder som visar upp din sanna personlighet och dina intressen.
 • Hög kvalitet: Se till att bilderna är skarpa och välbelysta.
 • Variation: Inkludera en blandning av porträtt och livsstilsbilder.
 • Positivt budskap: Välj bilder som visar dig i ett positivt ljus och får dig att framstå som en attraktiv och intressant person.

Bilder som du bör undvika att använda

Att skapa en framgångsrik Tinderprofil kräver mer än bara en snygg bild. Faktum är att vissa typer av tinderbilder kan ha en negativ effekt på din attraktivitet och dina chanser att få matchningar. Att vara medveten om vad som kan ses som oattraktivt eller oinspirerande kan hjälpa dig att undvika misstag och presentera dig själv på bästa sätt.

 • Otydliga eller suddiga bilder – Se till att dina bilder är skarpa och välbelysta så att man kan se dig tydligt.
 • Gruppbilder där du inte syns – Att vara omgiven av vänner kan visa socialt värde, men om du inte är fokuset i bilden kan det vara förvirrande att veta vem du är.
 • Bilder med för mycket filter eller redigering – För mycket redigering kan få dig att verka oäkta och otillgänglig. Välj bilder som visar ditt naturliga utseende och använd filter sparsamt.
 • Provocerande eller olämpliga bilder – Bilder som är för sexiga, suggestiva eller olämpliga kan skrämma bort potentiella partners som letar efter något seriöst. Håll din profilbild klassisk och respektingivande.
 • Bilder som visar dålig attityd – Bilder där du ser sur, trött eller uttråkad kan ge ett negativt intryck. Välj bilder där du ser glad, positiv och approachable ut.
 • Bilder med fokus på materiella saker – Att visa upp dyra prylar eller märkeskläder kan verka ytligt och materialistiskt. Fokusera på bilder som visar din personlighet, dina intressen och din livsstil.
 • Selfies i spegeln – Spegelbilder kan ses som självupptagna och osäkra. Om du vill använda en selfie, se till att den är tagen i en naturlig miljö och visar upp mer av dig och din omgivning.
 • Sunkiga bilder – Bilder tagna på fester, där du är berusad eller röker kan verka oansvariga och oattraktiva. Välj bilder som visar dig i ett positivt ljus och representerar dig på ett bra sätt.

Sammanfattning

Att skapa en magnetisk Tinderprofil handlar om mer än bara selfies. För att locka till dig rätt personer behöver du visa upp din personlighet genom dina tinderbilder. Kom ihåg, att vara autentisk och visa sin äkta personlighet är nyckeln! Med lite ansträngning kan du skapa en profil som leder till många matchningar.

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sommarkampanj: 15% rabatt på alla fotopaket fram till 1 september! Ange kod SOMMAR15 i kassan. Våra paket

Du kanske också vill läsa…