Hur du lyckas som kille på Tinder

dec 16, 2021

Att få fler matchningar på Tinder kan vara knivigt. Men det behöver inte vara det. Följ dessa enkla regler så kommer du omedelbart märka en dramatisk skillnad i dina matchningar och respons från tjejer.

Använd dina absolut bästa bilder!

Föreställ dig att din tinderprofil är skyltfönstret till din personliga butik. Och på alla sidor runtom dig finns oändligt med andra skyltfönster med andra butiker.

Du vill sticka ut från mängden genom att ha det absolut lyxigaste skyltfönstret. Om du inte har minst fem fantastiska bilder idag så hade jag till och med rekommenderat att inte skaffa Tinder alls – fixa bilderna först!

Vi har redan skrivit flera artiklar om bland annat vilka bilder du bör undvika att använda. Men om du vill få riktigt bra bilder är det bäst att anlita en professionell fotograf.

Kvalitativa livsstilsporträtt är rätt väg att gå. Visa när du spelar gitarr, klappar din hund eller spelar fotboll med kompisarna. Om du kan visa att du har personlighet och ett liv utanför Tinder sticker du redan ut från 95% av konkurrensen.

Om du behöver nya bilder, boka en tid med oss. Vi coachar dig och hjälper dig att visa dina bästa sidor. Vi har hjälpt killar i alla åldrar och livssituationer att boosta sina matchningar – vi vet vad som fungerar.

Var kräsen med vem du swipar höger på

Du kanske tycker att varenda tjej är söt och värd att ge en chans. Eller kanske du bara vill öka dina chanser att få en dejt genom att högerswajpa allt. Klassiskt nybörjarfel.

Gör inte det. Tinder tycker inte om killar som inte har någon standard, och det kan i värsta sluta med att ditt konto blir shadowbannat (dolt för alla tjejer och därmed oanvändbart).

Välj istället vilka du swipar höger på noggrannt. Läs deras profiler och analysera människan bakom bilderna. Ja, Tinder övervakar faktiskt om du besöker profilerna eller bara swipar.

Ha en fyndig men kort profil

Skriv ingen roman om dig själv i din profil. Använd något kort och roligt som visar att du är intressant och har humor. Punktlistor funkar.

Din profil är delvis till för att tjejen ska kunna få en snabb överblick av ditt liv och vem du är, men också för att locka henne till att vilja bli en del av det. Visa att du är värdefull.

Och, för allt i världen, använd humor. Om du kan få en tjej att le eller skratta när hon läser din profil så har du redan gjort mer än resten av alla desperata tinderkillar runtom dig.

Undvik: sarkasm, självnedvärderande humor, sexuellt snack, emojis.

Skriv allt förutom ”Hej, läget?”

Nästa gång du hänger med en tjejkompis som har Tinder, be henne öppna sina meddelanden och visa vad killar skrivit till henne. Med stor sannolikhet kommer du se en oändlig lista av meddelanden som lyder ”Hej, läget?”.

Du vill sticka ut ur mängden. Använd därför en annan replik – bokstavligen vad som helst. Skämta, ställ annorlunda frågor eller berätta lite om dig själv.

Om du har svårt att komma på saker att skriva, gå in på tjejens profil och hitta någonting att kommentera på. Det kan vara detaljer i hennes bilder, hennes kläder eller smycken, eller vad som står i hennes profil.

Ett annat tips är att rollspela. Låtsas som att ni är gifta nu och låt henne bestämma var ni ska åka på er smekmånad eller vad er framtida hund ska heta.

Text game är en hel värld i sig, men du kan börja med följa våra råd och hitta inspiration här.

Våga ta nästa steg

Du är killen och ditt mål är (eller borde vara) att få en dejt och träffas i verkligheten.

Tjejen förväntar sig att du ska ta initiativet. Kallsnacka ett tag över meddelanden men var inte rädd för att gå vidare.

Fråga helt enkelt om hon har tid att träffas. Ge henne två alternativ på dagar så hon har lite svängrum ifall hon har annat inbokat den första dagen.

Du kan också fråga om hon vill prata över telefon först, eller byta snapchat. Så länge du tar nästa steg och kommer bort från Tinder.

Vänta inte i dagar och veckor innan du beställer träff! Försök att kläcka frågan inom 1-2 dygn efter ni har börjat snacka. Varken du eller tjejen sitter på Tinder för att hitta brevkompisar.

Följ nu våra råd och lycka till med dejtandet!

Har du frågor eller egna tankar kring hur man kan lyckas på Tinder? Lämna gärna en kommentar eller maila oss på info@tinderbild.se. Vi ser alltid fram emot att connecta med våra läsare. Du kan också boka en fotosession med oss om du bor i Stockholm, Göteborg eller Malmö.

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sommarkampanj: 15% rabatt på alla fotopaket fram till 1 september! Ange kod SOMMAR15 i kassan. Våra paket

Du kanske också vill läsa…